Het internationale Barcelona Gay film Festival 2011!

Wanneer: 25 Oktober – 6 November
Waar:
Verschillende pleinen in Barcelona. Primaire loctie: FILMOTECA CATALUNYA Barcelona.
Prijs:
Verschillend. +/- €3; – 20 tickets €40

Ook deze oktober en november keert het jaarlijkse Gay film festival weer terug naar de stad. Het ‘International Gay and Lesbian Film Festival Barcelona’, dat problemen van homoseksualiteit aankaart, wordt dit jaar voor de 11de keer gehouden. Hieronder is een kleine selectie van wat u te verwachten staat.

imageTip: Het volledige overzicht is nu online!

De Grote Opening!
* Bumblefuck USA
28 Oktober – 21:30
FILMOTECA CATALUNYA
bumblefuck

Wanneer de homoseksuele Matt zelfmoord pleegt, besluit vriendin Alexa om van Amsterdam naar de geboorte stad van Matt, Bumblefuck, te reizen, om zo redenen te vinden waarom Matt zich van zijn eigen leven heeft beroofd. Ze neemt haar videocamera mee om zo te kunnen vastleggen hoe het is om homo te zijn in Bumblefuck. Aan het einde van de hete zomer weken, ontmoet ze een speciale vriend, krijgt problemen met anderen, en uiteindelijk leert ze zich zelf beter dan ze ooit had kunnen voorstellen.

De Afsluiter

* Going Down in LA-LA Land
04 November – 21:30
FILMOTECA CATALUNYA

Gebaseerd op de veelgeprezen roman van Andy Zeffer (The Fluffer). Wanneer Adam besluit om acteur te worden, ontdekt hij al snel de andere kant van de entertainment industrie, bevolkt door homoseksuele porno fotograben, mannelijke prostituees en crystal meth verslaafden. Er ontstaat tevens een aanbiddelijke vriendschap tussen Adam en zijn kamergenoot.

Andere Hoogtepunten
* Gayxample (The Movie)
30 Oktober – 21:30
FILMOTECA CATALUNYA
Gayxample

Zeven levens die dromen, huilen, lachen, vechten, liegen, ontdekken en die liefdebedrijven in Barcelona. Zeven wegen die leiden tot veel meer, een buurt vol verhalen, roddels, intriges en glamour: dat is Gayxample.

* Mi Ultimo Round
06 November – 22:00
FILMOTECA CATALUNYA
Mi Ultimo Round

Deze film omschrijft ‘machismo’ van de bokswereld. In het zuiden van Chili ontstaat er een liefdesverhaal tussen de succesvolle bóxer Octavio en Hugo, een keukenhulp. Wanneer ze besluiten om naar de hoofdstad Santiago te verhuizen, verwachten ze dat hun dromen zullen uitkomen. Echter, het hetroseksuele geflirt van Hugo kan de relatie in gevaar brengen, door de homoseksuele integriteit van de de bóxer Octavio. Dit gevecht kan een nieuwe uitweg zijn – of zijn laatste ronde.

*Skoonheid (schoonheid)
01 November – 22:00
FILMOTECA CATALUNYA
Skoonheid

Zijn voorbeeld om fascistische, racistische en homo te zijn, vertelt het verhaal van François, een Zuid-Afrikaan van middelbare leeftijd, getrouwd met een gezin, een toegewijde echtgenoot, die zijn hele leven met zichzelf heeft geworsteld om zijn homoseksualiteit te onderdrukken. Tot de 23-jarige zoon van een oude vriend ontmoete. Verteerd door zijn seksuele begeerte, laat hij zijn onderdrukte emoties de vrije loop op zoek naar zijn eigen geluk.

imageDe volledige lijst van films, inclusief trailers, zijn te vinden op de ofíciele Barcelona Internacional Gay and Lesbian Film Festival website. Wellicht bent u ook wel geïntresseerd in het Sitges Film Festival dat ook rond deze tijd plaatsvindt.

Contact informatie:
Evenement:
Naam: The Barcelona International Gay & Lesbian Film Festival
Email: info@barcelonafilmfestival.org
Telefoon: 973 66 44 21
Website
Locatie:
Adres: Avenida de Sarrià, 33 08029
naam: Filmoteca de Catalunya, Barcelona, Spain
Email: filmoteca.cultura@gencat.cat
Telefoon: +34 93 316 27 80
Metro: Hospital Clinic image
Website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here